sportmassage.jpg - Hands On
sportmassage_middelburg.jpg - Hands On

Sportmassage / klassieke massage
Voor meer fun, betere tijden & minder blessures ...

Voor wie?

De sportmassage is logischerwijs bedoeld voor sporters: jong en oud, man en vrouw, elke tak van sport, op elk niveau. 
De klassieke massage is geschikt voor iedereen die bewust met zijn of haar lichaam omgaat. Wanneer u graag in beweging bent, wanneer u fysiek zwaar werk doet of juist wanneer u een voornamelijk zittend leven leidt.

Wat doet de massage voor u?

Een regelmatige massage houdt u fit en verbetert uw prestaties. Doordat u volledig uit de presteermodus in de herstelmodus wordt geplaatst, geeft u alle lichaamsprocessen die zich richten op herstel, de kans om hun onderhoudswerk goed uit te voeren. De massagehandgrepen geven bovendien een extra boost aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Een sportmassage...
verbetert uw sportprestaties, voorkomt blessures of bevordert het herstel ervan, laat u meer genieten van uw sport en stimuleert de herstelprocessen na momenten van grote inspanning.

Een klassieke massage...
verbetert uw prestaties, bevordert de genezing van beschadigd weefsel, kan diepe ontspanning geven, bevordert het algemene gevoel van welzijn, heeft een gunstig effect op het immuunsysteem, bevordert de bloedsomloop en de stofwisseling en verbetert uw uitstraling.

Hoe verloopt de massage?

Zowel de sport- als de klassieke massage is een uitgebreide massage waarbij diverse massagetechnieken worden ingezet:
strijk- en cirkelbewegingen op de huid

strijk- en cirkelbewegingen op de huid (euffleurages), knedingen van de spieren (petrissages), plaatselijke statische druk op aanhechtingen of spierknopen (fricties) en als afronding: stimulerende klopjes (tampotementen) of ontspannende schuddingen.

In overleg wordt vastgesteld welke lichaamsdelen u (vooral) wilt laten masseren, bijvoorbeeld rug, nek, schouders en/of benen. Massage van overbelaste spieren kan bij een stevige massage gevoelig zijn. Een zachte massage is echter ook mogelijk.

De doelstelling van de massage is volkomen individueel bepaald en wordt vooraf met u besproken. Daarbij is bij de sportmassage ook het moment van belang: ontspannend na het sporten of stimulerend voordat u gaat sporten.

Graag tot ziens bij Hands On, uw massagepraktijk nabij Veere en Middelburg