stoelmassage.jpg - Hands On
welnessmassage_middelburg.jpg - Hands On

Stoelmassage

kan altijd en overal !

Voor wie?

De stoelmassage is heel laagdrempelig, omdat de stoel overal kan staan en de kleding aan kan blijven. Er zijn daardoor veel toepassingsmogelijkheden: als onderdeel van het arbobeleid in bedrijven, op een vriendinnenavond, in de loungehoek bij feesten en evenementen, als ontspanmoment op seminars of gewoon bij u thuis.

Wat doet de massage voor u?

Een stoelmassage verbetert de doorbloeding, heft (energie-) blokkades op, vermindert of voorkomt beginnende RSI klachten, vermindert of voorkomt pijn, stijfheid en kramp, reduceert stress, verbetert het immuunsysteem en heeft een positief effect op het algehele welbevinden.

Hoe verloopt de massage?

Een stoelmassage is een combinatie van drukpuntmassage en klassieke massage. In een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel worden in 15 – 20 minuten (of bij bv. evenementen in 5 minuten) hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen gemasseerd.
Door het uitvoeren van druk op bepaalde punten in het lichaam wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden eventuele (energie-) blokkades opgeheven. De zuurstoftoevoer naar de hersenen wordt bevorderd en tevens de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. De massage is laagdrempelig, doordat deze door de kleding heen wordt gegeven. Na de massage voelt u zich ontspannen, helder in het hoofd en heeft u meer energie!

Graag tot ziens bij Hands On, uw massagepraktijk nabij Veere en Middelburg

 

pf9-stoelmassage_middelburg.jpg - Hands On