zorggerelateerd.jpg - Hands On
zorggerelateerd_massage.jpg - Hands On

Verlichtende massage

Gewoon voor iedereen ...
kinderen, volwassenen & ouderen,  mannen & vrouwen,  fitte & niet fitte mensen, gestresste & relaxte mensen etc.

Voor wie?

 

De verlichtende massages zijn eigenlijk net zo gewoon of bijzonder als de andere massages. Soms ligt de aandacht net even anders of wordt een andere ingang gezocht.

Bij kinderen (bij bv. adhd, hsp, autisme) is vanzelfsprekend de aansluiting bij hun eigen belevingswereld van belang.

Bij mensen met een beperking worden werkwijze en communicatie vanzelfsprekend afgestemd op de specifieke situatie.

Als u twijfelt of een massage voor u geschikt is, kunt u altijd uw behandelaar om advies vragen en komen we er samen zeker uit.

Wie niet naar de praktijk kan komen, kan de massage thuis of op de verblijfslocatie ontvangen. Eigenlijk is alles mogelijk: in de rolstoel, op een snoezelmatras of in het ziekenhuisbed.

Wat doet de massage?

 

De hormonen endorfine en oxytocine die vrijkomen door de massage, zorgen voor meer ontspanning, tevredenheid en harmonie.

Vooral bij kinderen is belangrijk dat zelfvertrouwen en concentratie toenemen waardoor spelen en leren meer plezier en ontwikkelingskansen bieden.

Wie zich kwetsbaar voelt door ziekte, een burn out, depressie of ouderdom, kan behalve van de ontspanning en de helende werking van de massage vaak ook profiteren van een verhoogde alertheid of optredende inspiratie. Dit kan ten goede komen aan het functioneren in de werk- en/of privé- situatie en/of de algehele levenskwaliteit verhogen.

 

Hoe verloopt de massage?

De verlichtende massage is bedoeld om door middel van aanraking een positieve beleving te bieden. Deze massagevorm wordt geheel aangepast aan de situatie en individuele wensen. Vaak zal het een massage zijn met lichte druk of een deelmassage zoals een hoofd-, hand-, been- en/of voetmassage. Ook technieken uit de Holistic Pulsing worden er in geïntegreerd. Er kan zowel op de huid als over de kleding heen gemasseerd worden.

Ontspanningsmuziek en het gebruik van etherische olien zoals roos, bergamot en lavendel versterken de genoemde effecten.

Ook kunt u kiezen voor de Lomi Lomi massage die eigenlijk altijd en voor iedereen geschikt is, vanwege de zachte technieken, het ontspannen ritme en de weldadige olien.

Graag tot ziens bij Hands On, uw massagepraktijk nabij Veere en Middelburg