hotstone_massage.jpg - Hands On
welnessmassage.jpg - Hands On
welnessmassage_veere.jpg - Hands On

Wellness

Hot Stone massage  -  Lomi Lomi massage  -  Ontspanningsmassage - DUO-massage

Voor wie?

Wellness massages zijn geschikt voor iedereen die toe is aan een moment van ontspanning. Omdat u weet dat het prettig en aangenaam is, omdat u voelt dat u met teveel spanning rondloopt, omdat u herstellende bent van een zware periode of gewoon omdat uw gezondheid het waard is.
Onze westerse cultuur is vaak erg prestatiegericht. We kunnen daardoor het contact met onszelf kwijt raken, oververmoeid of overspannen worden. Het is daarom belangrijk regelmatig goed te ontspannen. Massage is hiervoor een perfecte methode. 
 

Wat doet de massage voor u?

De Wellness massages zijn alle gericht op optimale ontspanning waardoor herstel-
processen in uw lichaam de kans krijgen hun belangrijke werk te doen. U komt weer terug bij uw eigen oerbron. Uit verschillende onderzoeken komt bovendien steeds naar voren, dat de hormonen endorfine en oxytocine vrijkomen. Endorfine is een lichaamseigen

pijnstiller en oxytocine zorgt ervoor dat we ons prettig voelen. Ook blijkt dat het stresshormoon cortisol minder wordt aangemaakt bij mensen die regelmatig worden gemasseerd. Deze combinatie van processen zorgt ervoor dat mensen minder pijn, onrust en angst ervaren.

Ten slotte krijgt u een beter contact met uw lichaam en kunt u ervaren dat malende gedachten plaatsmaken voor heldere inzichten.

 

Hoe verlopen de massages?

Ontspanningsmassage: Aandachtig en ritmisch uitgevoerde massagetechnieken, warme oliën, ontspanningsmuziek en natuurlijke aroma’s dragen ertoe bij dat u makkelijk kunt loslaten, ontvangen en ontspannen. De combinatie van lavendel, roos en bergamot geven een mooie balans in de gebruikte etherische olien.

Hot Stone massage: Deze massage is vergelijkbaar met de ontspanningsmassage, waarbij het gebruik van warme stenen een extra dimensie toevoegt en helpt stijve spieren en gewrichten weer soepel te maken.

Lomi Lomi massage: Bij deze massage wordt gewerkt met weldadig veel warme kokosolie (extra virgin en biologisch van Aman Prana) vermengd met etherische olie (orange van Chi).  Heel langzaam en aandachtig uitgevoerde zachte massagetechnieken met handen en onderarmen zorgen ervoor dat u werkelijk even in een andere wereld terecht komt. U kunt desgewenst een wens of intentie in gedachten nemen en het universum insturen. Van origine is dit een Hawaiiaans ritueel dat werd gebruikt om overgangsmomenten in het leven gemakkelijker te laten verlopen.

 

Graag tot ziens bij Hands On, uw massagepraktijk nabij Veere en Middelburg