inge_davidse_sportmassage.jpg - Hands On

Wie ben ik

Ik ben Inge Davidse, geboren in Sint Laurens, getogen in Middelburg en na mijn 'Rotterdamtijd' heel blij dat ik in het landelijk gelegen Gapinge een mooie plek heb gevonden om te wonen en massages te geven in mijn massagepraktijk aan huis met prachtig uitzicht. Ik ben een doener en gevoelsmens en heb affiniteit met (buiten)sport & beweging, yoga & meditatie, gezond leven en hulpverlening. Het aanbieden van massages blijkt prachtig in dit plaatje te passen.

Na Pedagogische Academie te Middelburg en de opleiding voor Z-Verpleegkundige te Middelburg is mijn zorg en aandacht jarenlang uitgegaan naar mensen met een beperking, wat me bijzonder veel plezier en voldoening heeft gegeven. 
In 1995 vertrok ik voor zo'n 18 jaar van Middelburg naar Capelle a/d IJssel en maakte mij nieuwe dingen eigen, waaronder diverse functies in Rotterdam, zoals communicatiemedewerker en managementassistent. Vanuit interesse volgde ik de opleiding Sportmassage, en omdat ik hierin mijn passie vond, volgde ik meteen ook diverse applicatie-cursussen.

Sinds 2013 ben ik terug in Zeeland met het voornemen minder te streven & meer te (be)leven. Terug bij mijn Zeeuwse roots voelt dat ook als heel vanzelfsprekend aan. Ook is het prachtig dat ik nu de rust en tijd heb kunnen vinden om van mijn passie mijn werk te maken, in de vorm van HANDS ON.

" The American Indian would say that they bring the energy of the living earth and sky into themselves and send it out from the heart.”  

Graag tot ziens bij Hands On, uw massagepraktijk nabij Veere en Middelburg

 

thn-massagebon_25euro.jpg - Hands On

Massage cadeaubon

Verras uw vriend(in), familielid, collega eens met een heerlijke massage als cadeau!   

Verkrijgbaar in de praktijk, Dorpsstraat 20 te Gapinge en te ontvangen per post,
na aanvraag via info@handson-massage.nl  en betaling via de bank.

bsd-massagebon_55euro.jpg - Hands On